VELUX dakramen brengen daglicht tot leven

Goede dakramen zorgen voor privacy, een veilig gevoel en dankzij de isolerende werking bieden ze bescherming tegen hitte en kou. Daardoor bespaart u zelfs energie. Wij bieden u Velux-oplossingen voor ieder huis en elke situatie. U heeft keuze uit diverse modellen met complete accessoires, meer dan 100 kleuren en u kunt kiezen voor handmatige of elektrische bediening!
Bij de toepassing van een dakraam gaat het niet alleen om licht. Het gaat ook om het verbeteren van het binnenklimaat en de energie-effici├źntie van uw huis. Qua isolatie legt een 10 jaar oud dakraam, zelfs als het in een perfecte staat verkeert, het ruimschoots af tegen een modern VELUX dakraam. Met een tot 75% beter resultaat is het verschil verbluffend. Omdat de temperatuur van de binnenruit tot 5╦ÜC hoger blijft, heeft u geen last van tocht of kou.

Wij zijn officieel leverancier en montagebedrijf van alle Velux┬« producten. Komt u eens langs in onze showroom of bel voor meer informatie of het maken van een afspraak: 0161 – 225771.