Houten schuifpui

Isolatie

Je houten schuifpui is superisolerend! De aanslagprofielen tussen de beide vleugels van je houten schuifpui zijn voorzien van een dubbele borsteldichting en drie dichtingsrubbers. Dat zorgt voor een uitstekende wind- en waterdichtheid en geluidsisolatie.

inbraakveiligheid

De 4-puntssluiting, versterkte hoeken geeft je houten schuifpui een optimale bescherming tegen inbrekers. De vleugels zijn bovendien voorzien. Van anti-uithef aanslaglatten. Zodat je schuifpui niet zomaar geforceerd of uit de scharnieren kan getild worden. Geef inbrekers geen kans!

Verder zijn extra inbraakwerende pakketten en toebehoren mogelijk, zoals afsluitbare raamkrukken, veiligheidscilinders, alarmcontacten en massieve deurschilden.

Kleuren

Je houten schuifpui krijgt een dubbele afwerkingslaag. Je houten schuifpui beschermt tegen extreme invloeden en indringend vocht. Bovendien is je houten schuifpui daarna 10 jaar schildervrij.  

Onderhoud

Je houten schuifpui vraagt lang niet meer zoveel onderhoud als vroeger. Omdat de laatste beschermende drenkingslaag die je houten schuifpui krijgt een film vormt, is je schuifpui de eerste 8 a 10 jaar schildervrij. Je houten schuifpui is snel en makkelijk te onderhouden met een zeepsopje. Goed naspoelen en drogen met een zeem is belangrijk om de toplaag te beschermen.

Prijzen

Jouw houten schuifpui wordt op maat gemaakt en daarom is het onmogelijk je nu een exacte prijs te geven. Het gekozen profiel, de kleur, de vorm, de gewenste afmeting en de beglazing bepalen mee de prijs van jouw kunststof schuifpui.