Houten deuren en kozijnen, de natuur als basis…

Houten kozijnen zijn stijlvol en hebben een tijdloze uitstraling. De duurzaam en ecologisch behandelde houten kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk en bieden een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. U kiest voor kwaliteit met dit technisch beproefd, functioneel kozijn, met alle basiseigenschappen van stabiliteit en veiligheid. Uiteraardzijn alle kozijnen uitvoerbaar met hang- en sluitwerk met het politiekeurmerk (PKM SKG 2), zoals inbraakwerende sluitnokken.
Alle hang- en sluitwerk is uitvoerbaar in verschillende kleuren, gemoffeld in de kleur van het kozijn, messing, koper, aluminium, mat nikkel en zelfs RVS. Onze houten kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk door een minimum aan groeven, met een onzichtbare afwatering in een esthetische afwateringsgroef en een dubbele, rondomlopende dichting. De grootste aandacht is besteed aan duurzaamheid, vormgeving en afwerking. De kwalitatief hoogstaande eindafwerking van onze houten ramen en deuren is een lust voor het oog.

Met Profel productgamma zijn vrijwel alle ontwerpen en indelingen mogelijk. De houten kozijnen zijn er in twee verschillende profielseries en twee typen draaidelen. Wat uw keuze ook is, de kozijnen zijn optimaal energiebesparend, hebben een lange levensduur, zijn inbraakwerend, betaalbaar, onderhoudsarm en in vele kleuren leverbaar. U kunt kiezen uit kiefer, teak, note en wit, eventueel gecombineerd met eik, afromosia, rustiek eik, noten of een van de eigen standaard Profel kleuren. Andere courante (RAL)kleuren zijn eveneens mogelijk. Zo heeft u de mogelijkheid ramen en deuren op elke bouwstijl en interieur af te stemmen. Ook stemt de kleur van de scharnieren en raamgrepen overeen met de kleur van de profielen.

Een compleet productgamma dat voldoet aan de strengste eisen, daar staan we voor.

SEKU Kozijnen is Profel Selectdealer en daarmee officieel leverancier en montagebedrijf van alle Profel® producten.

Komt u eens langs in onze showroom of bel voor meer informatie of het maken van een afspraak: 0161 – 225771.