Aluminium schuifpui

Isolatie

Dubbele borsteldichting

Je aluminium schuifpui is wind-, water- en geluidsdicht omdat hij een dubbele borsteldichting heeft. De beglazing wordt aan de buitenkant voorzien van EPDM-beglazingsrubbers.

Meervoudig driekamersysteem

Het meervoudig driekamersysteem zorgt voor hoge isolatiewaarden. Verluchting van de sponningen gebeurt via de buitenkamer.

inbraakveiligheid

Het beslag voor je aluminium schuifpui voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Je vergrendelt de schuivende delen van je aluminium schuifpui met een (veiligheids)cilinder en een 4-punts/haaksluiting met een massief doorlopende sluitlat in het kader. De vleugels zijn bovendien voorzien van anti-uithefblokken

Een extra inbraakwerend pakket met WK2-certificaat is als optie verkrijgbaar.  

 

Kleuren

Alle kleurpoeders voor je aluminium schuifpui worden door Profel gemaakt. De coatings hebben een zeer hoge weerstand waardoor ze gegarandeerd nooit barsten. Coatings met ruwe structuur zijn krasvaster. Ook het zichtbaar beslag wordt in de kleur van je keuze uitgevoerd.

Onderhoud

Maak je aluminium schuifpui schoon met een zeepsopje en een spons. Daarna goed afspoelen en drogen met een zeem en je schuifpui is weer loepzuiver!

prijs

Jouw aluminium schuifpui wordt op maat gemaakt en daarom is het onmogelijk je nu een exacte prijs te geven. Het gekozen profiel, de kleur, de vorm, de gewenste afmeting en de beglazing bepalen mee de prijs van jouw kunststof schuifpui.