Aluminium schuifpui

OPENINGSMOGELIJKHEDEN: MONORAIL | DUORAIL | TRIRAIL

Er zijn een 3 tal mogelijkheden van uitvoering met ieder een eigen grootte van de opening van je schuifpui in aluminium. Alle schuivende delen worden voorzien van gelagerde wielen die de schuifpui moeiteloos en geruisloos open en dicht laat schuiven.

 

MONORAIl

Een MONOrail schuifpui bestaat uit 1 vaste en 1 schuivend deel op 1 RVS rail. Het schuivende deel schuift langs de buitenzijde voor het vaste deel door.

Je vergrendelt de schuivende delen van je aluminium schuifpui met een (veiligheids) cilinder en een 4-punts/haaksluiting met een massief doorlopende sluitlat in het kader. De vleugels zijn bovendien voorzien van anti-uithefblokken. 

 

DUORAIl

Een DUOrail schuifpui bestaat uit maximaal 2 vaste en/of 2 schuivende delen op 2 RVS rails. Het schuivende deel gaat langs de binnenzijde voor het vaste deel door.

Bij een Duorail COMBI kan je zelfs 2 vaste delen en 2 stuks schuivende delen (4 identieke delen), waarbij de middelste 2 delen op kunnen schuiven, waarbij je een dubbelgrote opening in het midden krijgt.

TRIRAIL

Een TRIrail schuifpui bestaat uit 3 gelijke delen, waarvan 1 stuks vaste en e schuivend deel op 3 RVS rails. De schuivende delen gaan langs de binnenzijde voor het vaste deel door.

HIermee ontstaat er een maximale opening van tweederde breedte van je aluminium schuifpui. Met de gelagerde wielen wordt er gezorgd voor een optimaal en geruisloos open en dicht schuiven.

 

Kleuren

Alle kleurpoeders voor je aluminium schuifpui worden door Profel gemaakt. De coatings hebben een zeer hoge weerstand waardoor ze gegarandeerd nooit barsten. Coatings met ruwe structuur zijn krasvaster. Ook het zichtbaar beslag wordt in de kleur van je keuze uitgevoerd.

Onderhoud

Maak je aluminium schuifpui schoon met een zeepsopje en een spons. Daarna goed afspoelen en drogen met een zeem en je schuifpui is weer loepzuiver!

prijs

Jouw aluminium schuifpui wordt op maat gemaakt en daarom is het onmogelijk je nu een exacte prijs te geven. Het gekozen profiel, de kleur, de vorm, de gewenste afmeting en de beglazing bepalen mee de prijs van jouw aluminium schuifpui.