Garagedeuren

Garagedeuren op maat

Die perfect aansluiten bij je kozijn en deuren

Om je garagedeur in stijl en kleur perfect te laten aansluiten bij je kozijnen en deuren, heb je de keuze uit een breed assortiment. Elke garagedeur is maatwerk, wind- en waterdicht en beveiligd met diverse inbraakwerende veiligheidsmechanismen. Je garagedeur is CE-gecertificeerd en voldoet aan de SKG-norm. Je krijgt bovendien 10 jaar garantie op de kleurkwaliteit en 4 jaar garantie op de elektrische aandrijving.

Veiligheid

Door de geïntegreerde onderloopbeveiliging zorgt ervoor dat de poort stopt en enkele centimeters stijgt wanneer ze een obstakel ‘voelt’. dit voorkomst letsels en schade aan voorwerpen. 

Brede poorten worden voorzien van standaard verstevigingsprofielen aan de binnenzijde van het poortblad om doorbuiging te voorkomen. 

De poorten voldoen aan de norm SKG** en PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen). Biedt 3 minuten extra weerstand tegen inbraakpogingen met eenvoudige werktuigen. Dankzij een veiligheidsuitbreiding waarbij een aangepaste beslagen een verhoogde inbraakweerstand biedt de plaatsing van voetjes die het mogelijk maken om de verticale rail extra stevig in de grond te verankeren. 

kleuren

10 jaar garantie op kleurrechtheid.

Indien u uw poort op de juiste manier reinigt, kunnen we garanderen dat ze minimum 10 jaar haar originele tint behoudt. informeer bij uw Profel verdeler naar de onderhoudsvoorschriften.