Zonwering

Rolluiken

Rolluiken zorgen ervoor dat jij in het weekend een uurtje langer in je bed kan blijven liggen. Even wat energie bijtanken zonder dat je vroeg gewekt wordt door de buurman die alweer druk met de elektrische heggenschaar in de weer is. Bovendien slapen de kinderen ook wat langer door omdat ze niet wakker worden van het binnenvallende zonlicht. Rolluiken zorgen voor een heerlijk begin van de dag!

Screens

Het zonwerende doek van ritsscreens houdt de warmte en lichtschitteringen van de zon tegen. Zo kun jij ongestoord televisie kijken, zonder invallend zonlicht op je televisiescherm en houd je een groot deel van de warmte buiten de deur. Met ritsscreens creëer je bovendien meer privacy in jouw woning. Zo heb je vaker even een momentje voor jezelf .

Zonneschermen

Ben jij op een zonnige dag ook het liefst de hele dag buiten? Met een zonnescherm bepaal jij de hoeveelheid zonlicht en de temperatuur op jouw terras. Bedenk wat je allemaal kunt doen op een warme dag. Lekker barbecueën met vrienden of in alle rust een boek lezen. Een knikarmscherm zorgt dat je even uit de felle zon kunt.

5 jaar garantie

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze zonneschermen, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie.

Bespaar energie

Geautomatiseerde buitenzonwering kan gedurende de zomer voor woningen gemiddeld 3 tot 12% energie besparen!

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast licht in gewicht.