Zonwering

Rolluiken

Rolluiken zijn een multifunctioneel product. Met rolluiken voor je ramen kun je niet alleen lekker uitslapen, maar is je woning ook beter geisoleerd. Dit houdt in dat de arme luncht in de zomer minder kans krijgt om jouw woning binnen te dringen. Dit geldt ook voor koude lucht in de winter. Een mooie besparing op de energiekosten! Daarnaast nog 2 voordelen van rolluiken, namelijk: geluidswerend  en inbraakvertragend. Standaard zijn onze rolluiken elektrische bedienbaar en optioneel voorzien van een zonnecel! Rolluiken dus zijn een multifunctioneel product. 

Inmeten_montage_rolluiken

RiTSScreens

Het zonwerende doek van ritsscreens houdt de warmte- en lichtschitteringen van de zon tegen. Zo kun jij ongestoord televisie kijken, zonder invallend zonlicht op je televisiescherm en houd je een groot deel van de warmte buiten de deur. De kleur en doorkijkdichtheid (1%|3%|5%) van het screen doek speelt een belangrijke rol in de functionaliteit van het ritsscreen. Zo laten donkere doekkleuren doorgaans minder licht en warmte door dan lichte doeken. Met ritsscreens creëer je bovendien meer privacy in jouw woning. Standaard elektrische bedienbaar en optioneel voorzien van een zonnecel!

Zonneschermen

Ben jij op een zonnige dag ook het liefst de hele dag buiten? Met een zonnescherm bepaal jij de hoeveelheid zonlicht en de temperatuur op jouw terras. Bedenk wat je allemaal kunt doen op een warme dag. Lekker barbecueën met vrienden of in alle rust een boek lezen. Een zonnescherm zorgt dat je even uit de felle zon kunt en kan blijven genieten. Standaard elektrische bedienbaar met afstandsbediening.

5 jaar garantie

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze zonneschermen, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie.

Bespaar energie

Geautomatiseerde buitenzonwering kan gedurende de zomer voor woningen gemiddeld 3 tot 12% energie besparen!

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast licht in gewicht.