Veranda's

Minder afhankelijk met een terrasoverkapping

Breng jij jouw vrije tijd ook zo graag door in de buitenlucht? Met een terrasoverkapping of verandadak ben je minder afhankelijk van de weersomstandigheden. Zo worden jouw activiteiten niet langer belemmerd door regen of wind! Een gezellige winterbarbecue met vrienden of een ontbijt met het hele gezin onder de terrasoverkapping, heerlijk toch?!

Het hele jaar door buiten met een terrasoverkapping

Buitenlucht is gezond, het geeft jou extra energie en verbetert je concentratievermogen. Met een terrasoverkapping ben je vaker buiten en geniet je van de buitenlucht! Jouw overkapping zorgt namelijk voor bescherming tegen de invloeden van zon, regen en wind. Zo geniet je van de warmte van de zon in het voorjaar en heb je extra beschutting in het najaar. De extra leefruimte die een terrasoverkapping creëert zorgt bovendien voor een stijging van de waarde van jouw woning.

EXTRA BESCHUTTING MET GLAZEN schuifwanden

Met schuifwanden en glaswanden kunnen je niet langer alleen in de de zomer van je tuin en terras genieten. Ook in de herfst en winter wil jij toch naar buiten? Een gezellige winterbarbecue met vrienden of op zondagochtend buiten ontbijten met het hele gezin, Profiteer van extra beschutting door je (glazen) schuifwanden!

schuifwanden

Door schuifwanden toe te voegen aan je terrasoverkapping of lamellendak kun je ook op een frisse dag lekker op je terras genieten. Schuifwanden en glaswanden laten het daglicht binnen, en creëren een beschut plekje. Is het hartje zomer en wil je van het lichte briesje genieten? Dan schuif je de panelen gemakkelijk open. Met de beschutting van schuifwanden onder je terrasoverkapping of lamellendak maak jij nog vaker gebruik van deze heerlijke plek.

Veiligheid voorop

Veiligheid is zowel in- als rondom het huis belangrijk, terrasoverkappingen zijn daarom altijd voorzien van CE-markering

5 jaar garantie

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze terrasoverkappingen, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie.

Grote schoonmaak overkapping

Stel bij het schoonmaken van de terrasoverkapping je eigen veiligheid voorop. Maak het jezelf gemakkelijk door het gebruik van de juiste gereedschappen en voorkom acrobatiek op hoogte. Is het schoonmaken van de overkapping in jouw tuin te gecompliceerd? Vraag dan de glazenwasser bij jou in de buurt om ondersteuning!