Kozijnen

KUNSTSTOF of ALUMINIUM

Doorslaggevend voor keuze van kunststof- of aluminium kozijnen is de ongeevenaarde reputatie van Profel kozijnen voor het op maat maken van hun producten, van grondstof tot eindproduct, voor iedere klant. Om die bevoorrechte positie te behouden laat Profel niets aan het toeval over. Voortdurende kwaliteitscontroles tijden het productieproces en grote investeringen in research & development bewijzen dat. In kunststof en aluminium produceert en fabriceert Profel kozijnen en deuren die voldoen aan Europese kwaliteitscertificaten. We werken met Profel sinds 1987!!!!

 CE logo Politiekeurmerk logo SKG logo KOMO logo

kunststof

Doorslaggevend voor kunststof kozijnen zijn de isolatiewaarde, het warme gevoel en de onderhoudsarme eigenschappen. De kunststof kozijnen met houtimitaties zijn niet van echt hout te onderscheiden. Er is zelfs een houtverbindingslook aan buiten-zijde voorhanden.

aluminium

(Slanke) aluminium kozijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Ze hebben een optimale isolatiewaarde en zijn beschikbaar in hoogwaardige kleurlakken met een hoge weerstand gecombineerd met hoogwaardig hang- en sluitwerk.

Hoe wil je je kozijnen kunnen openen?

Draaikiepraam

Draaikiepramen kun je op twee manieren openen: volledig opendraaien of enkel kiepen zoals een valkozijn

Valraam

Een valraam, ook wel kantelkozijn genoemd, valt naar binnen open. Als je het kozijn dus kantelt of valt het bovenaan naar binnen open tot een kier.

Verhuisraam

Dankzij draai|draaikiep combinatiekozijnen kan je je ramen volledig openen. Afhankelijk van jouw keuze kan het raam aan de linker- of rechterzijde naar binnen toe geopend worden.