Kozijnen

kunststof

Doorslaggevend voor kunststof kozijnen zijn de isolatiewaarde, het warme gevoel en de onderhoudsarme eigenschappen. De kunststof kozijnen met houtimitaties zijn niet van echt hout te onderscheiden. Er is zelf een aluminium-look voorhanden

aluminium

(Slanke) aluminium kozijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Ze hebben een optimale isolatiewaarde en zijn beschikbaar in hoogwaardige kleurlakken met een hoge weerstand.

hout

Onze houten kozijnen worden op maat gemaakt en hebben een warme en natuurlijke uitstraling door het gebruik van goedgekeurd duurzaam hardhout. Alle houten kozijnen worden elektrostatisch gelakt op

Hoe wil je je kozijnen kunnen openen?

kiepkozijn, draaikozijn of draai-kiepraam

Draai - Kiepraam

Draai-kiepramen kun je op twee manieren openen: volledig opendraaien of enkel kiepen zoals een valkozijn

Kiepraam

Een valkozijn, ook wel kantelkozijn of kiepkozijn genoemd, valt naar binnen open. Als je het kozijn dus kiept, kantelt of valt het bovenaan naar binnen open tot een kier.

Verhuisraam

Dankzij draaikozijnen kan je je ramen volledig openen. Afhankelijk van jouw keuze kan het raam ook enkel aan de linker- of rechterzijde naar binnen toe geopend worden.

Guillotine look kozijn

De look van het klassieke guillotinekozijn met de voordelen van het draai-kiepraam: het kozijn is een 100% draai-kiepraam dat alleen maar lijkt alsof het verticaal kan schuiven.