Schuifpuien

Kunststof schuifpui

Houd je van warmte binnen en lawaai buiten? Een kunststof schuifpui heeft een hoge isolatiewaarde. Gegalvaniseerde versterkingsprofielen verhogen de stabiliteit. Ze zijn in de meeste kleuren en imitaties (houtlook, aluminiumlook, etc.) te bestellen. Een bijkomend voordeel: ze zijn budgetvriendelijk en onderhoudsvrij tegelijk. De maximale opening is vier meter. 

Aluminium schuifpui

Houd je van veel glas en licht? Aluminium is een licht en ijzersterk materiaal, waardoor grote openingen en glasoppervlakken mogelijk zijn. Hiermee haal je letterlijk je tuin naar binnen. Dat is puur genieten. De schuifpui schuift eenvoudig en stil open en dicht en je kunt er zelfs voor kiezen om het openschuivende deel in de muur te laten verdwijnen. De maximale opening is bijna onbeperkt.

ALUmimium VOUWWAND

Houd je van modern en een maximale opening? Dan is een vouwwand de beste optie voor je. Uitgevoerd in aluminium en beschikbaar in een grote diversiteit aan modellen, gaat er een wereld voor je open. Laat je verassen door de mogelijkheden. In onze showroom hebben we er 1 staan van liefst 6,5 meter, met loopdeur. Dan hoeft je niet altijd alles open te doen om toch binnen te kunnen. En dan alles met de thermische en veiligheidsaspecten van aluminium.