Schuifpuien

Kunststof schuifpui

Hou je van warmte binnen en lawaai buiten? Een kunststof schuifpui heeft een hoge isolatiewaarde. Gegalvaniseerde versterkingsprofielen verhogen de stabiliteit. Ze zijn in de meeste kleuren en imitaties ( houtlook, aluminiumlook,…) te bestellen. Een bijkomend voordeel: ze zijn budgetvriendelijk en onderhoudsvrij tegelijk. De maximale opening is vier meter. 

Aluminium schuifpui

Hou je van veel glas en licht? Aluminium is een licht en ijzersterk materiaal, waardoor grote openingen en glasoppervlakken mogelijk zijn. Hiermee haal je letterlijk je tuin naar binnen. Dat is puur genieten. De schuifpui schuift eenvoudig en stil open en dicht en je kunt er zelfs voor kiezen om het openschuivende deel in de muur te laten verdwijnen. De maximale opening is bijna onbeperkt.

houten schuifpui

Hou je van ambacht, stijl en een warme uitstraling? Dan is hout een prachtig materiaal voor je schuifpui. Hout is van nature zeer goed isolerend en past bijna bij elke woning. Houten schuifpuien worden uitgevoerd in meranti, afrormosia of padoek hout. De maximale opening is altijd de helft van de totale breedte van je schuifpui, die maximaal vijf meter is.