Aluminium kozijnen, strak modern of speels klassiek…

U kunt uw persoonlijke wensen helemaal zelf vormgeven. Vrijwel alle ontwerpen en indelingen zijn mogelijk. Onze aluminium kozijnen zijn er in zes verschillende profielseries en zes typen draaidelen. Wat uw keuze ook is, steeds optimaal energiebesparend, met een lange levensduur, inbraakwerend, onderhoudsarm, in vele kleuren leverbaar en betaalbaar.

Het technisch uitgekiende concept biedt oplossingen voor alle bouwwensen. Zo laat de opbouw van de profielen (een binnen- en buitenprofiel uit aluminium, verbonden door een thermische onderbreking uit kunststof) toe, binnen en buiten verschillende kleuren toe te passen. Uiteraard uitvoerbaar met hang- en sluitwerk met het politiekeurmerk (PKM SKG 2), zoals inbraakwerende sluitnokken. Indien gewenst worden ramen en deuren voorzien van extra inbraakwerende toebehoren (afsluitbare raamkrukken, veiligheidscilinders, alarmcontacten, etc.) Alle hang- en sluitwerk kan worden uitgevoerd in verschillende kleuren, gemoffeld in de kleur van het kozijn, messing, koper, aluminium, mat nikkel en zelfs RVS. SEKU Kozijnen werkt met gerenommeerde Profel producten die zich, met meervoudige kamers, drievoudige afdichtingen en inbraakwerend beslag, onderscheiden door detailoplossingen op maat.

Uw voordeur, het visitekaartje van uw woning

Ramen en deuren vormen een decoratief geheel. In ons deurengamma vindt u honderden panelen en deurmodellen, te combineren met diverse accessoires. Kortom, u heeft alle mogelijkheden om van uw deur iets unieks te maken. Er zijn maar liefst 21 verschillende kleuren die, zonder meerprijs, ook in een combinatie van twee kleuren (bicolor) mogelijk zijn. Zo kunt u ramen en deuren op elke bouwstijl en interieur afstemmen. Ook stemt de kleur van de scharnieren en raamgrepen overeen met de kleur van de profielen. U bent verzekerd van een sluitend samenspel met uw pand! Ook maatwerk nemen we met plezier onder handen!

SEKU Kozijnen is Profel Selectdealer en daarmee officieel leverancier en montagebedrijf van alle Profel® producten.

Komt u eens langs in onze showroom of bel voor meer informatie of het maken van een afspraak: 0161 – 225771.