Kunststof schuifpui

IsolaTIE

Dubbele borsteldichting

De dubbele borsteldichting in de vleugels, uitgebreid met een vierdubbele dichting ter hoogte van de aanslagprofielen tussen beide vleugels, verzekeren een uitstekende winddichtheid en een prima geluidsisolatie.

Verluchting

De glassponningen worden via de voorkamers verlucht. Er is een blinde afwatering, er worden dus geen afwateringskapjes voorzien.

inbraakveiligheid

Het beslag voor je kunststof schuifpui voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De 4-punts/haaksluiting met een massief doorlopende sluitlat in het kader zorgt voor een sterke inbraakwerendheid. De vleugels zijn bovendien voorzien van anti-uithef aanslaglatten.

Kleuren

Kies uit 16 verschillende nerfstructuurfolies, waarvan 5 houtimitaties en 11 kleuren. De folies zijn 100% kleurvast omdat we ze aan de binnen- en buitenzijde van je kunststof schuifpui aanbrengen. 16 verschillende nerfstructuurfolies, waarvan 5 houtimitaties en 11 kleuren. We hebben ook een matte gekorrelde folie (aluminium-look) en een witte gladde uitvoering met of zonder folie. Je krijgt 10 jaar garantie op kleurechtheid en de hechting van de folies.

Onderhoud

De structuurfolie aan de binnen- en buitenkant van je kunststof schuifpui maakt ze antistatisch. Daardoor trekken ze nauwelijks vuil aan. Maak je kunststof schuifpui schoon met een zeepsopje en een vochtige doek of zachte spons. Daarna goed naspoelen en drogen is alles wat je moet doen om het schoon te houden.

Prijzen

Jouw kunststof schuifpui wordt op maat gemaakt en daarom is het onmogelijk je nu een exacte prijs te geven. Het gekozen profiel, de kleur, de vorm, de gewenste afmeting en de beglazing bepalen mee de prijs van jouw kunststof schuifpui.