Kunststof kozijnen

isolatie

Het grootste voordeel van kunststof kozijnen is de hoge isolatiewaarde. Ze voldoen aan de strengste isolatienormen zodat jij er verschillende voordelen van ervaart.

Doordat ze uit minstens vier kamers en drie dichtingen bestaan zijn ze beschermd tegen alle weersinvloeden. Daarnaast krijgt u standaard het KOMO-gekeurd HR++ U1.1 glas. Je bespaart dus behoorlijk op je energiekosten. Het is goed voor het milieu en je hebt veel minder last van lawaai.

Heerlijk thuis genieten dus, waar je je veilig, beschermd en warm voelt.

 

Kleuren & houtimitaties

Geef je kozijnen de kleur die jij wilt. Ze zijn gegarandeerd kleurvast, UV-bestendig en krasvast.

De houtnerfstructuur heeft een gedetailleerde en natuurlijke nerfstructuur zijn hierdoor zijn onze kunststof kozijnen niet van echt hout te onderscheiden. Daarnaast is er tevens een uitgebreide keuze aan houtimitatiefolies aan: afromosia, mahonie, lichte, donkere- of gouden eik. 

Onze matte structuur folie (RM) zorgt voor een strakke aluminiumlook. Verkrijgbaar in kwartgrijs (RM739), zwart (RM917), wit (RM910) en glad wit (M910).

Stijl & vorm

Kunststof kozijnen brengen vele voordelen in design met zich mee. Veel vormen en stijlen zijn mogelijk: inzethoeken, ronde kozijnen, ovale kozijnen, kruisverdelingen, gebogen, schuine of strakke lijnen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het kan. En dat terwijl kunststof kozijnen onderhouds- en budgetvriendelijk zijn. 

Ga je voor een moderne, landelijke of klassieke stijl: laat je creativiteit de vrije loop. Er zijn zelfs houtimitaties die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Naast de houtimitaties zijn er vijftien overige kleuren waaruit je kunt kiezen. Ook is de keuze uit grepen enorm. ze zijn er in messing, brons of roestvrij staal.

Veiligheid

Veiligheid staat vaak op nummer een bij de aankoop van een kozijn. Terecht als je het ons vraagt. Niets is fijner dan een veilig gevoel. Alles wat voor jou van waarde is wil je ten slotte goed beschermen. Wij hebben goed nieuws. Kunststof kozijnen worden standaard verwerkt met staal en zijn voorzien van inbraakwerende metalen sluitnokken, zware stabiele scharnieren en antifoutbediening op het raambeslag.

Kunststof kozijnen zijn dus inbraakwerend, comfortabel en veilig.

onderhoud & levensduur

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Door de structuurfolie aan de binnen- en buitenkant trekken ze nauwelijks vuil aan. Een vochtige doek of zachte spons met water is voldoende. 

Kunststof kozijnen hebben weinig last van weersinvloeden en kunnen niet verrotten. Ze blijven zeker 30 jaar mooi (als je geen schuurmiddel of chloor gebruikt natuurlijk) en de levensduur is zeker vijftig jaar. Daarnaast is kunststof het makkelijkste materiaal om te herstellen.

Prijzen

Wij kunnen je niet zo een prijs geven. Ze worden namelijk voor je op maat gemaakt. Er zijn verschillende factoren die de prijs bepalen: stijl, vorm, kleur, glas, verbindingen, beslag, ventilatierooster en andere extra opties.

glas naar keuze

Je kunststof kozijnen worden standaard voorzien van KOMO-gecertificeerd glas met twee of drie glaslagen met daartussen een met Argongas gevulde spouw. Dit garandeert optimale thermische en geluidisolatie. Je houdt het binnen dus lekker stil.

Je kan kiezen voor verschillende soorten glas: zonwerend, veiligheidsglas, hoogrendementsglas, gezandstraald glas (met eigen figuren naar wens, glas-in-lood of figuurglas.

 

 

1574480447868