openslaande deuren

Glas op maat

Voor je dubbele naar buiten opendraaiende tuindeuren voorzien we standaard dubbel glas (HR++). Naast isolatieglas is er zonwerend glas, gelaagd glas, geluidsisolerend glas en decoratieglas. Steeds in de stijl van je woning.

Veiligheid

Om de veiligheid van je openslaande tuindeuren te verhogen, heeft de deurkruk een doorlopend schild. De klink wordt aan de binnenkant geschroefd. Aan de buitenzijde van je deur zitten dus geen schroeven waar inbrekers iets mee kunnen. 

Het slot op je openslaande tuindeuren is een 3-punt/haakslot: geharde stalen pinnen positioneren je achterdeur en maken hem wind- en waterdicht. Als je je achterdeur open doet, zie je de plaat waar de punten uitkomen. Die is altijd van roestvrij staal, wat sterker en dus inbraakwerender is dan aluminium dat doorgaans in buitendeuren wordt gebruikt.

We voorzien een deur altijd van een standaardcilinder. Optioneel kun je kiezen voor een cilinder type SKG** of SKG*** die sinds 1 januari 2016 verplicht zijn in nieuwbouwwoningen.
Je openslaande tuindeur krijgt minimaal 3 ijzersterke scharnieren, die volledig in het kader of half op het kader en half op het vleugelprofiel komen. 

beslag

Het beslag voor je openslaande tuindeuren voldoet aan de inbraakwerende eisen van het Politiekeurmerk.

Het zichtbare beslag krijgt de kleur van je achterdeur. Ook als de buiten- en binnenkant van je achterdeur een verschillende kleur hebben.